Izrada i održavanje sajtova | Nijanse
Trenutno u izradi...

Tagovi

Izrada i održavanje sajtova Performansa i jednostavnost korištenja stranica Promocija Dizajn za računare i mobilne uređaje Originalnost Rezultati Profesionalni serveri Statistika veb sajta
× Informacija! Prve dvije naručene reklame su besplatne tokom 30 dana povodom otvaranje trenutne verzije veb sajta. Naručite na
[email protected]

Reklama

Ad
Izrada i održavanje sajtova | Nijanse

NIJANSE

Veb dizajn

Dizajniram sajtove koji Vam omogućavaju komunikaciju sa korisnicima ili potencijalnim korisnicima pružajući im uvid u to čime se bavite na atraktivan, brz i jednostavan način.

Izrada veb sajtova, Nijanse

U mojim radovima fokus stavljam na brzinu otvaranja stranica jer treba uzeti u obzir da niko ne voli čekati. Većinom korisnici otvaraju sajtove na svom mobilnom uređaju i na otvorenim Wi-Fi mrežama, koje su obično slabe i preopterećene.

Izrada veb sajtova, Nijanse

SSL (HTTPS) postaje standard koji daje na kvaliteti, ali i sigurnosti sajta. Loše instaliran SSL može okarakterisati stranicu kao potencijalo opasno područje prilikom ulaska korisnika. Vjerujem da je svako makar jednom dobio tu vrstu upozorenja prilikom posjeta veb adresama, koju ja do sada nisam iskusio u svojim radovima.

Izrada veb sajtova, Nijanse

U prilogu pružam uvid u statistiku veb sajta - linije koda koje će nešto više reći o posjeti korisnika i pomoći vam da saznate nešto više o popularnosti da biste kasnije mogli reagovati na pravi način u cilju održavanja ili povećavanja posjeta.

Izrada veb sajtova, Nijanse

Većinom sajtovi ne mogu zadržati korisnike i učiniti da se oni vraćaju iz dana u dan. U skladu sa tim, vrlo je važno uključiti sve vrste oglašavanja od kojih neki koštaju, a neki ne. Primjenom dobre tehnike moguće je uz minimum uloženih sredstava postići maksimalan efekat.

Izrada veb sajtova, Nijanse

Kontrolni panel, uz koji možete i sami dodavati ili mijenjati sadržaj, držim odvojenim od primarnih fajlova i foldera, a za to koristim takozvani sub-domain, u cilju čuvanja nivoa sigurnosti.

Izrada veb sajtova, Nijanse

Svoje postupke po potrebi detaljno objašnjavam, pružam dodatne informacije, te iznosim na uvid uplatnice za server ili druge potrebne troškove.

Izrada veb sajtova, Nijanse

U cjelokupnom projektu uključena je i izrada animiranih banera u slučaju da želite promovisati svoj sajt na drugim sajtovima. Implementacija banera na mojim projektima određeno vrijeme je besplatna.
Primjer banera:

Novosti


×

Reklama

«